عکس بازیگران

جدیدترین عکس بازیگران ایرانی و خارجی

عکس بازیگران

جدیدترین عکس بازیگران ایرانی و خارجی

عکس بازیگران, عکس بازیگران زن, عکس بازیگران زن, عکس بازیگران خارجی, بیوگرافی هنرمندان, عکس هنرمندان

  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای خورش ساق

  • لپه :نصف پیمانه (75 گرم)
  • زردچوبه (پودرشده) :یک قاشق سوپ خوری
  • روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) :به مقدار لازم
  • اسفناج (پاک و خردشده) :700 گرم
  • کره :به مقدار لازم
  • گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) :250 گرم
  • پیاز (رنده شده) :یک عدد
  • دارچین (پودرشده) :نصف قاشق چای خوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودرشده) :به مقدار لازم
  • آرد برنج (الک شده) :2 قاشق سوپ خوری
  • آب غوره :نصف پیمانه (80 میلی لیتر)
در ابتدا لپه را خیس و آبکش کنید و در قابلمه ای به همراه شش پیمانه اب بر روی حرارت قرار دهید. وقتی که جوش آمد، حرارت را کمتر کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپه بپزد و 2 پیمانه آب آن باقی بماند.
 
نصف زردچوبه را در یک تابه حاوی روغن داغ تفت دهید و به لپه اضافه کنید. اسفناج را نیر در یک تابه دیگر جاوی کره تفت بدهید و به لپه اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، دارچین، فلفل و نمک مخلوط کنید، با دست ورز دهید و به صورت کوفته ریزه در آورید، سپس آنها را در نصفی از آرد برنج خوب بغلتانید و در یک تابه که حجاوی روغن باشد سرخ کنید و به همراه غوره، فلفل و نمک در 40 دقیقه آخر پخت بپه به خورش اضافه کنید.
باقی آرد را در یک چهارم پیمانه آب حل کنید و در 20 دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید تا خورش جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه برنج سرو نمایید.
 
نکته : دقت کنید که اسفناج را زیاد در کره تفت ندهید زیرا رنگ آن تغییر می کند.
 
خورش ساق
  • ۹۷/۰۸/۲۰
  • حمید لک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی