آشنایی با روش تهیه دست پیچهای فلافل اسپایسی مناسب روزهای خانه تکانی
مواد لازم برای تهیه فلافل :
روغن سبزیجات | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز کاملا ریز شده | یک عدد |
سیر کاملا ریز شده | یک حبه |
نخود پخته یا کنسرو شده | 400 گرم |
پودر زیره و گشنیز | هر کدام یک قاشق چایخوری |
برگ خرد شده گشنیز | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
آرد ساده | نصف پیمانه (75 گرم) |
طرز تهیه فلافل: ّfalafel
یک قاشق سوپخوری روغن را درون تابهای روی حرارت متوسط، قرار دهید.
سیر و پیاز را به درون تابه اضافه کرده و 3- 2 دقیقه آنها را هم زده تا نرم شوند.سپس آنها را درون یک همزن ریخته و نخود، ادویه، گشنیز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
دست هایتان را آغشته به آرد کنید و از مخلوط، کوفته قلقلی هایی به قطر 5 سانتیمتر تهیه کرده و آنها را درون یک بشقاب، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
یک قاشق سوپخوری از روغن باقیمانده را درون یک تابه نسوز ریخته و آن را روی حرات متوسط - زیاد قرار دهید.
هر طرف فلافلها را حدود 2- 1 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید. بگذارید فلافلها کمی خنک شوند.
در هر دست پیچ سه عدد از فلافل ها را قرار داده و در صورت تمایل آنها را همراه با سالاد، ماست، سس گوجه فرنگی میل کنید.
- ۹۷/۰۷/۱۶